Coronabeleid

UPDATE PER 13.10.2020:

Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Onze overheid heeft vandaag besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt.  Met ingang van 14.10.2020 geldt voor het voetbal:

- G
een trainingen en wedstrijden voor onze seniorleden: “Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen en wedstrijden zijn niet toegestaan.”   

Voor jeugd tot 18 jaar is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan.   

Sportkantines, kleedkamers en douches blijven gesloten.

Wat betekent dit?
Concreet betekent dit dat al onze jeudteams tot en met JO17 weer kunnen trainen en, onderling, eventueel wedstrijdjes kunnen spelen. Daar starten we mee vanaf maandag 19 oktober a.s. Wacht even het bericht van jouw trainer/leider af of dit ook geldt voor jouw team en wanneer jij wordt verwacht. 


Sport alleen wanneer het kan!
Ben je verkouden of heb je andere gezondheidsklachten? Blijf thuis (en laat je eventueel testen)!

Is bij jou thuis iemand positief getest op COVID-19? Overleg met de GGD wat het advies is voor jou.

Word jij getest? Geef dit door aan jouw trainer/leider en aan onze Corona-coördinator via 06-30051950 of vraag jouw trainer/leider om dit te doen. Blijf in ieder geval thuis tot jouw uitslag binnen is.

Pas goed op jezelf en elkaar. Blijf gezond!
Bestuur FC Klazienaveen


----------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE PER 01.10.2020:

Ook FC Klazienaveen sluit het sportpark

Hoewel er slechts een klein handje vol positief geteste spelers zijn, is de zorg en onrust van een dermate omvang dat wij als bestuur hebben gemeend een dringend verzoek bij de GGD, KNVB en de gemeente Emmen neer te leggen om onze voetbalactiviteiten tot, in ieder geval, 20 oktober a.s. te mogen staken. Vanmiddag ging het licht op groen vanuit bovengenoemde organen.         

Dat houdt in dat vanaf vanavond alle trainingen en wedstrijden bij en van FC Klazienaveen worden gestaakt.

Jullie zullen begrijpen dat dit een zeer moeilijke beslissing is geweest voor ons allemaal. Als FC Klazienaveen hebben wij de doelstelling om het voetballen van onze leden te faciliteren. In de huidige omstandigheden kunnen wij echter de veiligheid/gezondheid van jullie niet garanderen. Een ieders gezondheid plaatsen wij boven alles. Daarom ook onze keuze om zowel geen thuis- als uitwedstrijden te faciliteren.Wij doen een beroep op onze leden, en iedereen die FC Klazienaveen een warm hart toedraagt, om verstandige keuzes te maken in het al dan niet samen ergens heen te gaan of samen te komen.


Blijf gezond!

Bestuur FC Klazienaveen


-------------------------------------------------------------------------------------------------Het Coronabeleid van FC Klazienaveen heeft op 29 september een update gekregen.

>>>>>>>>>>Hier<<<<<<<<<< leest u het beleid van FC Klazienaveen. 


Heeft u vragen ten aanzien van dit beleid? Stel deze via WhatsApp aan 06-30051950 (niet bellen!).
Je krijgt reactie per WhatsApp terug.

Het bestuur van FC Klazienaveen