Assistenten Opleiding verlengen contract

Assistenten Opleiding verlengen contract

In navolging van enkele jeugdtrainers, hebben ook de huidige assistenten opleiding Herman Kracht en Thijs Jansen hun contract ondertekend voor het komende seizoen. 

Herman Kracht kan met recht een echte clubman worden genoemd. Al jaren zet hij zich in voor de jeugd van FC Klazienaveen.
Hij trainde de F-jes (huidige JO8/JO9) tot en met de A1 (huidige JO19-1) en was daarnaast in diverse andere functies betrokken.
Vorig seizoen werd hij naast Harm Kiers aangesteld als Hoofd Opleiding. Herman kreeg de leiding over de bovenbouw, terwijl Harm de onderbouw coördineerde.

De technische commissie koos aan het begin van dit seizoen voor een hernieuwde structuur, waarbij Jans Bos werd aangesteld als Hoofd Opleiding en ondersteuning kreeg van Herman en Thijs.
De club is enorm blij te kunnen melden dat Herman zijn contract heeft verlengd en dus ook komend seizoen in deze functie aanblijft.Na zijn verhuizing naar Klazienaveen enkele jaren geleden, besloot Thijs Jansen om zich direct beschikbaar te stellen als jeugdtrainer bij FC Klazienaveen. Na trainerservaring opgedaan te hebben bij SVV '56, SP Daarle en vv Raptim, trainde hij bij onze vereniging de JO17-1 en de JO19-1. Ondertussen werd hij ook lid van de jeugdcommissie.
Na 13 jaar op het trainingsveld te hebben gestaan, koos ook Thijs samen met de club aan het begin van dit seizoen voor een ondersteunende rol naast Hoofd Opleiding Jans Bos. Deze nieuwe samenwerking bevalt de club en Thijs uitstekend, waardoor besloten is om ook met hem het contract te verlengen.Met het verlengen van deze contracten wil de vereniging zorgen voor stabiliteit binnen de jeugdopleiding.
We zijn blij dat we al zo vroeg in het jaar deze stappen kunnen zetten en hopen op korte termijn nog veel meer duidelijkheid te kunnen geven over de invulling van de verschillende taken binnen onze jeugd.

Mocht je interesse hebben in een functie voor volgend seizoen? Laat dit dan weten!
Dat kan door een mail te sturen naar technischecommissie@fcklazienaveen.nl