Bevestigde COVID-19 besmettingen bij FC Klazienaveen

Bevestigde COVID-19 besmettingen bij FC Klazienaveen

Eerder deze week werden wij geinformeerd dat er binnen FC Klazienaveen meerdere mensen positief zijn getest op COVID-19 (Coronavirus).  

Het betreft een vrijwilliger die kort in contact heeft gestaan met een klein aantal personen binnen de vereniging. De GGD ziet geen noodzaak om, op basis van deze besmetting, FC Klazienaveen te sluiten of grootschalig te gaan testen. Een ieder die, in de dagen voor de uitbraak, in contact is geweest met de betrokken persoon, is op de hoogte gebracht. Zij zijn verzocht, mochten zij klachten krijgen, om zich te laten testen.

Daarnaast zijn een aantal spelers positief getest. Per persoon wordt het advies dat zij meekrijgen van de GGD gevolgd. Word jij als teamlid gevraagd in quarantaine te gaan? Houd je hier alsjeblieft aan!
 
Krijg jij klachten waarbij het vermoeden aanwezig kan zijn dat het COVID-19 betreft, aarzel dan niet en treed in contact met de GGD. Op haar site vind je het telefoonnummer om een testafspraak te maken en informatie hoe te handelen bij een besmetting. Voor alle duidelijkheid hebben wij de brief van de GGD hieronder opgenomen.
Blijf gezond, houd 1,5 meter afstand en houd elkaar in de gaten!

Brief GGD: 
https://lci.rivm.nl/informatie-contacten-patient