FC Klazienaveen maakt geen indruk bij Avereest

FC Klazienaveen maakt geen indruk bij Avereest

FC Klazienaveen heeft met 2-2 gelijk gespeeld bij Avereest in Balkbrug. Een prestatie waar de Avereesters trotser op waren dan de Klazienaveners.

Avereest kwam al na 5 minuten op een 1-0 voorsprong door slecht wegwerken in de verdediging maar toen hadden alle Klazienaveners nog hoop dat het wel goed zou komen. FC Klazienaveen speelde echter zeer moeizaam en wist elkaar maar slecht te vinden. Dat deden de Avereesters een stuk beter en waren dus ook meermaals gevaarlijk. Toch maakte FC Klazienaveen gelijk, een mooie solo actie van Danie Slip leidde tot een doelpunt van Jaimy Hemme. 1-1 was de ruststand.

Gelijk na rust kreeg Avereest enige dotten van kansen om te scoren maar dat lukte ze (nog) niet. FC Klazienaveen deed dat wel. Een eindelijk een keer goed lopende aanval werd door Melroy Hemme koppend afgerond voor de 1-2. Een ieder dacht dat FC Klazienaveen vervolgens wel door zou drukken maar niets was minder waar. Avereest maakte de gelijkmaker. Vervolgens kreeg FC Klazienaveen nog een aantal dotten van kansen op de nieuwe voorsprong, het hoofd van de Avereester keeper werd er bijna afgeschoten, maar een doelpunt viel niet meer. Zo bleef het 2-2.

Volgende wedstrijd

Hopelijk weet FC Klazienaveen volgende week zaterdag in het thuisduel tegen SDC uit Dedemsvaart een betere pot op de mat te leggen.