FC Klazienaveen verwelkomt nieuwe spelers

FC Klazienaveen verwelkomt nieuwe spelers

Robin Heijne, John Grummel en Sander Nijstadt sluiten vanaf het nieuwe seizoen aan bij de selectie van trainer Patrick Beek.    

Heijne en Grummel komen beiden over van SVBO waar zij speelden in het eerste elftal van het de Zondag in de 1e klasse.
Sander Nijstadt komt over van Sc Angeslo en kiest voor de uitdaging hogerop, en daarmee voor een terugkeer naar zijn oude club waar hij in het verleden al uitkwam in de jeugd en het eerste elftal.  

Alledrie de mannen geven aan blij te zijn met hun overstap naar FC Klazienaveen. Met name de visie van FC Klazienaveen en de begeleiding sprak hen aan. De Club is ambitieus en wil op korte termijn terug keren naar de 2e klasse en vanuit daaruit doorstromen naar de 1e klasse. De mannen hopen hier hun steentje aan bij te kunnen dragen en kijken uit naar deze uitdaging.

 

Vanzelfsprekend is ook trainer Patrick Beek content met de komst van deze spelers. “Na de komst van Saber Hendriks en Nick Hoorn, hebben we ons elftal wederom een kwaliteitsimpuls kunnen geven met de komst van deze jongens. Dit maakt het dat onze selectie steeds beter vorm krijgt en we daarmee onze doelstelling kracht bij kunnen zetten.”
De technische commissie en trainer Beek zijn er van overtuigd dat het eerste elftal volgend seizoen moet gaan voor promotie naar de 2e Klasse.