FC Klazienaveen wint bij BSVV

FC Klazienaveen wint bij BSVV

FC Klazienaveen wint met 0-3 bij BSVV en doet daarmee goede zaken voor de tweede periode. 

De overwinning was dik verdiend. BSVV had zo goed als niets in te brengen en FC Klazienaveen wist drie keer te scoren uit haar mogelijkheden.

Het veld was niet best en dat samen met de harde wind maakte attractief voetbal moeilijk. FC Klazienaveen drong aan op het BSVV doel maar het duurde even voor de eerste goal viel. Een knappe kopbal van Stefan Bernsen opende de score en vervolgens duurde het tot halverwege de tweede helft tot Bart Buirs de 0-2 binnenschoot. Yorin Habing maakte in de slotseconden nog de 0-3 en daarmee waren de drie punten binnen voor FC Klazienaveen.

Volgende wedstrijd
FC Klazienaveen heeft nu voorlopig de beste papieren voor de tweede periode maar heeft dat niet in eigen hand. Het enige wat FC Klazienaveen kan doen is winnen van CSVC. Dat duel wordt echter pas op 7 maart gespeeld. De komende twee weekenden is FC Klazienaveen vrij en worden doordeweeks een aantal oefenwedstrijden gespeeld.
BSVV - FC Klazienaveen 0-3 BSVV - FC Klazienaveen 0-3 BSVV - FC Klazienaveen 0-3 BSVV - FC Klazienaveen 0-3 BSVV - FC Klazienaveen 0-3 BSVV - FC Klazienaveen 0-3