FC Klazienaveen wint bij Fit Boys

FC Klazienaveen wint bij Fit Boys

Op een zeer glad veld in Beilen was het lastig voetballen voor beide teams. Menig speler gleed weg en dat kwam het spel niet ten goede. De koude wind maakte het voor menig toeschouwer niet aangenamer langs de kant.

Al snel kwam FC Klazienaveen op voorsprong door Nick van der Sleen door een bal binnen te schieten die eigenlijk een eenvoudige prooi voor de keeper had moeten zijn. Veel spektakel leverde de eerste helft verder niet op. FC Klazienaveen had wellicht nog een strafschop moeten hebben maar de scheidsrechter wuifde het weg. Fit Boys kreeg nog een paar kansjes op de gelijkmaker maar ging daar slordig mee om.

In de tweede helft begon FC Klazienaveen beter te voetballen en kreeg het kansen. Bart Buirs benutte twee daarvan voor de 0-2 en de 0-3. In die fase had FC Klazienaveen nog genoeg kansen om de voorsprong verder uit te bouwen maar benutte die niet. Vlak voor tijd kreeg Fit Boys een vrije bal net buiten de 16 die via een verdediger werd binnengeschoten voor de 1-3. Fit Boys leek vervolgens nog op jacht te willen naar meer, maar FC Klazienaveen gaf niets meer weg. In de laatste minuut kopte Patrick Bloemberg nog de 1-4 binnen. Zo gingen verdiend de drie punten mee naar Klazienaveen.

Volgende wedstrijd

Volgende week wacht het thuisduel tegen Nieuwleusen dat 4 punten boven FC Klazienaveen staat.

FitBoys - FC Klazienaveen : 1 - 4
FitBoys - FC Klazienaveen : 1 - 4
FitBoys - FC Klazienaveen : 1 - 4