FC Klazienaveen zondag 3 met 4-1 langs VIOS

FC Klazienaveen zondag 3 met 4-1 langs VIOS

Gisteren mochten we in het pittoreske Oosterhesselen aftrappen tegen VIOS. De heenwedstrijd betekende een 8-6 overwinning, dus het beleefde een leuke ochtend te worden.

FC Klazienaveen ging fanatiek van start wat gelijk enige kansen opleverde. De kansen belandden echter vooral tegen de paal en het vangnet. Toch kwam de elite van de plaatselijke FC al snel op voorsprong. Een lepe bal over de verdediging kwam voor de voeten van Ricardo de Jonge. Deze behield het overzicht en gaf de bal voor op Jeroen Hartmann die de 0-1 op het scorebord zette. Vervolgens gaf Herald Heijnen een lange bal op de spits die 1 op1 tegen de keeper geen fout maakte en zorgde voor een 0-2 ruststand. 
 
Blijkbaar heeft VIOS bijzonder aparte thee daar na rust van goed voetbal geen sprake meer was. Vooral FC Klazienaveen speelde erbarmelijk slecht: er werd bijna niks meer gecreëerd en werd vooral voor eigen succes gegaan. Toch bereikte een wederom keurige bal van Herald Mark Withaar die bal vanaf rechts strak voorgaf op Jeroen Hartmann die zijn 2e tegen de touwen mocht schieten. 
 
Vervolgens zakte het spel helemaal in en mocht VIOS zelfs de 1-3 binnenwerken. Het slotakkoord was voor Patrick Arends die een bal vanaf een meter of 25 nog even de rechter winkelhaak plaatste. Eindstand 1-4.
 
Donderdagavond wordt de strijd om het kampioenschap voortgezet uit bij Raptim 6. Aftrap 18.45
 
Man of the match: Corné Moes