Help mee om onze kantines weer geopend te krijgen

Help mee om onze kantines weer geopend te krijgen

Woensdag 24 juni werden de aangekondigde versoepeling qua maatregelen een feit. Hoewel we de anderhalve-meter-afstandsregel voorlopig houden, mogen we per 1 juli a.s. alweer meer dan vandaag. Belangrijkste onderdeel voor ons is toch wel dat we de deuren van onze kantines weer mogen openen.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een plan om dit volgens de, nog steeds heel veel geldende regels, te kunnen doen. Het liefst al voor de start van het nieuwe seizoen, in augustus bijvoorbeeld al. Daar hebben we jou bij nodig!

Draai jij een bardienst per maand of per week?
De nieuwe maatregelen maken het dat we we meer vrijwilligers nodig hebben. En, van de huidige bezetting doet een aantal mensen een stapje terug. Met de vrijwilligers op het rooster lukt het niet om de kantines weer te openen op de dagen en tijden die we gewend waren, en al helemaal niet in augustus al.

Ben jij 18 jaar of ouder en draag jij graag jouw steentje bij? Heb jij een paar uurtjes per week of maand om deel uit te maken van het gezellige team dat  onze horeaca draaiende houdt? Bel met Sandra (06-30406616) of Corina (06-30051950) zodat we met elkaar in gesprek kunnen. Je kunt ook een mail sturen naar info@fcklazienaveen.nl 

Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe eerder de kantine weer kan draaien (met inachtneming van o.a. de anderhalve-meter-afstandregel).. dat willen we toch allemaal?!