Kantine blijft (voorlopig) gesloten

Kantine blijft (voorlopig) gesloten

Hoewel premier Rutte afgelopen week toestemming gaf om o.a. voetbalkantines weer te openen (met inachtneming van een heleboel regels), blijft de kantine van FC Klazienaveen voorlopig gesloten.

Meer vrijwilligers nodig achter de bar
We werken met man en macht om onze kantine 'Corona-proof' te krijgen. Daarnaast, en misschien wel bovenal, hebben we dringend behoefte aan vrijwilligers voor achter de bar in zowel de jeugd- alsook de seniorenkantine. Zonder uitbreiding blijven de mogelijkheden erg beperkt (jeugdkantine: amper geopend, seniorenkantine: donderdagavond en zaterdagmiddag beperkt geopend).

Wil je dat de kantine wordt heropend als vanouds? Meld je aan als vrijwilliger voor een bardienst in de week, om de week of 1x per maand .. alles is bespreekbaar! Meld je aan bij, of stuur je vraag naar Alexandra (06 - 30 40 66 16) of Corina (06 - 30 05 19 50).

Waar drinken we onze koffie/ ons biertje?
Denk ook eens aan -de terrassen van- onze sponsoren: De Witte Olifant, The Corner/Eetcafe Zus & Griet en Cairo/Bella Italia. ZIj hebben hun deuren al wel geopend en kunnen onze klandizie goed gebruiken om er nog een beetje een aantrekkelijk seizoen van te maken.

Laatste rondje ook voor Voedselbank
Alle producten met een houdbaarheidsdatum tot september zijn uit onze kantines gehaald. Ook deze kofferbak vol met producten hebben we aan de Voedselbank Klazienaveen gedoneerd.