KLAVERBLAD KONINGSDAGTOERNOOI

KLAVERBLAD KONINGSDAGTOERNOOI

Ook in 2019 staat Koningsdag bij FC Klazienaveen in het teken van het jaarlijkse voetbal- en volleybal-toernooi. Noteer deze gezellige activiteit voor zaterdag 27 april in je agenda en geef je alvast op!

Voetballen
Het voetbaltoernooi wordt gespeeld met 6 tegen 6 (waarvan 1 keeper) op een kwart veld. De organisatie probeert rekening te houden met kwaliteitsverschillen, zodat iedereen op eigen niveau zijn/haar wedstrijden kan spelen.

Volleyballen
Het volleybaltoernooi kent een recreatief karakter, waarbij het verplicht is om 2 speelsters in het veld te hebben. Ook buiten de wedstrijden om hebben we het nodige vertier. DJ Ronald zorgt voor de muziek zodat ook de gezelligheid in de derde helft gegarandeerd is. In samenwerking met hoofd- en toernooisponsor Klaverblad wordt er ook voor vertier voor de jeugd gezorgd worden.

Opgeven
Opgeven kan t/m zondag 14 april door het aanmeldformulier ingevuld te mailen naar koningsdag@fcklazienaveen.nl. Deelname kost € 10,- per team en kan voorafgaand aan het toernooi, bij de activiteitencommissie, voldaan worden. Het toernooi start omstreeks 9.00 uur.

Aanmeldformulier