Mannen ZA-1 laten punten achter in Koekange

FC Klazienaveen heeft met 4-3 verloren bij Vitesse 63 in Koekange. Er ontbraken vijf basisspelers in de ploeg van FC Klazienaveen, de lijst met geblesseerde spelers staat inmiddels op een ongekend aantal.

Toch was er goede hoop op een goede afloop van de wedstrijd bij Vitesse. Helemaal toen Danie Slip al in de 2e minuut de 0-1 binnenkopte. Op dat moment had FC Klazienaveen moeten doordrukken voor de 0-2 maar verzuimde dat.

Vitesse kwam daarentegen steeds meer in de wedstrijd en kopte de gelijkmaker binnen uit een vrije bal. In het begin van de 2e helft kopte Vitesse weer binnen uit een spelhervatting, ditmaal uit een hoekschop. Niet veel later schoot Melroy Hemme de gelijkmaker binnen maar uit de daaropvolgende lange bal van Vitesse schoot Vitesse alweer de 3-2 binnen.

FC Klazienaveen ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en dat lukte middels een doelpunt van Aaron Brinks. FC Klazienaveen leek nog de overwinning binnen te halen. Het kreeg een strafschop wegens een handsbal van een Vitesse speler. De keeper van Vitesse pakte echter de ingeschoten bal van Jesse Habing . Sterker nog, Vitesse scoorde vlak voor tijd nog de 4-3 en aangezien FC Klazienaveen niet meer tot scoren kwam, bleven de punten in Koekange.

Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Fit Boys.