Nico Slip vervangt Henk Verschoor als Technisch Coordinator VR

Nico Slip vervangt Henk Verschoor als Technisch Coordinator VR

Nadat enige tijd geleden Henk Verschoor te kennen heeft gegeven een stap terug te willen doen en zijn functie neer te willen leggen aan het einde van het seizoen is het bestuur samen met de technische commissie op zoek gegaan naar een geschikte opvolger voor Henk.

Met gepaste trots kunnen we u melden dat we in Nico Slip een vervanger hebben gevonden voor Henk als Technisch Coordinator van het Dames voetbal binnen FC Klazienaveen. Nico is geen onbekende bij de Dames en was de laatste jaren al actief als trainer bij zowel de Dames 1 als 2. Nico zal het nieuwe aanspreekpunt worden voor het Dames voetbal en zal zijn vanuit zijn rol, zitting nemen in de Technische Commissie alwaar hij verantwoordelijk wordt voor het aanstellen en aansturen van het technich kader rondom de Dames elftallen.

 

Nico zal per direct instromen in zijn nieuwe rol en zal daarbij ingewerkt worden door Henk Verschoor die daarmee de tijd heeft om zijn lopende zaken goed over te dragen.

Het bestuur is Henk Verschoor heel erg dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor het Dames voetbal. Henk is zeer belangrijk geweest in de vorming van het hedendaagse dames voetbal binnen FC Klazienaveen en heeft er mede voor gezorgd dat het dames voetbal nog steeds in de lift zit. We hopen dan ook dat Henk binnenkort afscheid mag nemen met de hoofdprijs:  het kampioensschap bij Dames 1

 

Namens het bestuur en de technische commissie danken wij Henk voor zijn inzet en wensen wij zijn vervanger, Nico Slip heel veel succes in zijn nieuwe rol.