​Nieuwe (beoogd) voorzitter voor FC Klazienaveen

​Nieuwe (beoogd) voorzitter voor FC Klazienaveen

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Ralf Herbers met ingang van heden is toegetreden tot het bestuur als beoogd voorzitter.

In het dagelijks leven is Ralf fiscaal financieel jurist en partner bij Rein Advocaten en Adviseurs. Hij woont in Klazienaveen en is getrouwd met Carlijn. Samen hebben ze drie dochters. Ralf trapt zelf nog een aardig balletje in 35+-3.

“FC Klazienaveen is een mooie club met veel leden en vrijwilligers die de club een warm hart toedragen. De fusie heeft er voor gezorgd dat we een van de grootste clubs zijn in Drenthe. Deze groei is fantastisch, maar brengt uitdagingen met zich mee”, aldus Herbers.
“We hebben veel mensen en een duidelijk beleid nodig om iedereen met plezier te laten voetballen, de cultuur van de club altijd uit te dragen maar ook om uiteindelijk zowel de jeugd als de senioren elftallen op het niveau te krijgen waar een prachtig dorp als Klazienaveen hoort te spelen. De uitdaging aan ons als bestuur zal primair liggen op het creëren/verbeteren van de structuur, het beleid en het uitdragen hiervan zodat we met alle neuzen dezelfde kant op FC Klazienaveen naar een niveau kunnen tillen waar ieder lid trots op is. Ik heb er zin in, laten we samen de schouders eronder zetten.”

Ralf treedt toe tot het bestuur als beoogd voorzitter. Tijdens een nog uit te roepen Bijzondere Ledenvergadering, naar verwachting begin 2020, wordt de leden gevraagd of zij akkoord gaan en we Ralf kunnen benoemen als voorzitter. Tot die tijd gaat hij samen met de overige bestuursleden aan de slag.