Ook FC Klazienaveen sluit sportpark

Ook FC Klazienaveen sluit sportpark

Hoewel er slechts een klein handje vol positief geteste spelers is, is de zorg en onrust van een dermate omvang dat wij als bestuur hebben gemeend een dringend verzoek bij de GGD, KNVB en de gemeente Emmen neer te leggen om onze voetbalactiviteiten tot, in ieder geval, 20 oktober a.s. te mogen staken. Vanmiddag ging het licht op groen vanuit bovengenoemde organen.         

Dat houdt in dat vanaf vanavond alle (!!) trainingen en wedstrijden bij en van FC Klazienaveen worden gestaakt tot, in ieder geval, 20 oktober a.s.

Jullie zullen begrijpen dat dit een zeer moeilijke beslissing is geweest voor ons allemaal. Als FC Klazienaveen hebben wij de doelstelling om het voetballen van onze leden te faciliteren. In de huidige omstandigheden kunnen wij echter de veiligheid/gezondheid van jullie niet garanderen. Een ieders gezondheid plaatsen wij boven alles. Daarom ook onze keuze om zowel geen thuis- als uitwedstrijden te faciliteren.Wij doen een beroep op onze leden, en iedereen die FC Klazienaveen een warm hart toedraagt, om verstandige keuzes te maken in het al dan niet samen ergens heen te gaan of samen te komen.

Wordt jij getest?

Blijf vooral thuis tot je de uitslag binnen hebt.

Is de uitslag positief? Informeer ons via jouw leider of stuur via WhatsApp een bericht naar 06-30051950  (niet bellen).

Heb jij nog vragen n.a.v. bovenstaand bericht?

Stel ze per Whatsapp via 06-30051950 (niet bellen).


 

Blijf gezond!

Bestuur FC Klazienaveen