Rabobank blijft hoofdsponsor jeugd!

Rabobank blijft hoofdsponsor jeugd!

Op veilige afstand gaven Martin Eising, directievoorzitter Rabobank Emmen-Coevorden en voorzitter Ralf Herbers elkaar de hand via ieders een eigen keeperhandschoen aan een paal. Hiermee bevestigden ze de overeenkomst dat Rabobank Emmen-Coevorden de hoofdsponsor van onze jeugdafdeling blijft tot in ieder geval seizoen 2022-2023. De kleding en tassen van de jeugd blijven dus de komende jaren voorzien van de naam Rabobank.

Rabobank is een bank is die van oudsher sterk regionaal verbonden is en dichtbij de mensen wil staan. Om haar maatschappelijke functie in te vullen stimuleert Rabobank Emmen-Coevorden lokale verenigingen, stichtingen en activiteiten.

FC Klazienaveen kan prominente rol behouden
De steun van Rabobank Emmen-Coevorden maakt een goede ondersteuning en begeleiding van de jeugd mogelijk. Ook zal FC Klazienaveen zich samen met de Rabobank inzetten om naast het voetbal frequent activiteiten aan te bieden voor Klazienaveen en haar inwoners.
Martin Eising, directievoorzitter Rabobank Emmen-Coevorden: “Met deze verbintenis kan FC Klazienaveen haar prominente rol in het dorp behouden. De sportieve jeugd heeft de toekomst, wij dragen hier graag ons steentje aan bij”. 

De heren werden omringd door zes enthousiaste jeugdspelers: Lieke Post, Nora Suelman, Lucas Hemel, Daan Dokter, Daequisa Ramos en Julian Harms.


Trots op het in ons gestelde vertrouwen
Als FC Klazienaveen zijn wij natuurlijk ook blij met het verlengen van dit sponsorcontract. Ralf Herbers, voorzitter FC Klazienaveen: “FC Klazienaveen is één van de grootste, en wellicht al wel de grootste, amateur sportvereniging(en) van zuidoost-Drenthe. Dit is een gegeven waarop wij ontzettend trots zijn. Het vertrouwen dat de Rabobank heeft in onze club biedt onze club een fantastisch podium om ons steentje bij te dragen aan de samenleving en een voorbeeld te zijn voor andere verenigingen om ons heen”.


foto: Guido Hansman