Simone Kracht draagt na 11 jaar kledingstokje over aan Marjan Veldman

Simone Kracht draagt na 11 jaar kledingstokje over aan Marjan Veldman

Simone Kracht, al sinds jaar en dag een van de drijvende krachten achter de kledingcommissie. In 2008 kwam Simone als versterking bij het kledingfonds van KZC’08 (de samengestelde jeugd van vv Klazienaveen en vv Zwartemeer.  Samen met Gea Linneman zette zij een goedwerkend systeem op rondom de uitleen van de kleding voor de bijna 900 leden. Toen vv Klazienaveen in 2017 fuseerde met vv Zwartemeer in FC Klazienaveen, werden Simone en Gea natuurlijk gevraagd om ook in de nieuwe fusieclub zitting te nemen in de kledingcommissie. Klein detail in deze fusie was dat alle 900 leden (!!) moesten worden voorzien van een compleet nieuw tenue, trainingspakken en nieuwe tassen etc. Daarnaast moest er natuurlijk ook een nieuwe lijn met fanartikelen -sjaal, cap, paraplu- komen. Samen met Gea Linneman hebben zij deze transfer glansrijk doorstaan!

Wie denkt dat Simone en Gea alleen bij de seizoenswisselingen even aan moesten poten, heeft het mis. Iedere woensdag zitten de dames, tussen 18.30 en 19.30 uur, in het kledinghok voor eventuele ruilingen of het beantwoorden van vragen. Daarnaast ontvangen zij ook regelmatig mail via kleding@fcklazienaveen.nl die beantwoord en afgehandeld moet worden. Ook de administratie van de kledingcontracten doen de dames zelf. Tussentijds wordt de voorraad in de gaten gehouden, bijbesteld waar nodig en worden reparaties weggebracht en weer opgehaald.

Stokje overdragen
Simone heeft per 20 december jl haar stokje overgedragen aan Marjan Veldman. “In Marjan heb ik volgens mij een waardige opvolger gevonden. Zij heeft ook een handson-mentaliteit, ‘niet zeuren maar poetsen’ zeg maar.
Simone gaat zich dan volledig storten op haar studie administratief medewerkster. Al met al was ze, in de drukke periodes soms wel 10-15 uur per week bezig met het aanvullen, uitdelen of innemen van kleding of vragen beantwoorden daaromtrent. Die tijd heb ik nodig om te leren, naar school te gaan en me de kunst van het administratief medewerkster zijn eigen te maken.

Marjan Veldman
Marjan is 44 jaar, woont in Klazienaveen en is betrokken bij FC Klazienaveen door Thom Veldman - keeper bij JO17-2. Ze werkt bij Gankema Damesmode. Daarnaast wil zij graag haar betrokkenheid bij FC Klazienaveen omzetten in daden. "Met het ondersteunen van Gea in de kledingcommissie kan ik mijn steentje bijdragen aan de club. Het wordt nog wel een uitdaging om Simone goed op te kunnen volgen maar ik wil me daar voor volle 100% voor inzetten", aldus Marjan.

Simone, enorm bedankt voor je tomeloze inzet! Marjan, heel veel succes gewenst.