We mogen weer trainen!

We mogen weer trainen!

Onze jongste jeugd is alweer een week aan het trainen. Nu we ook veld 4, met uitzondering van de doelgebieden, tot onze beschikking hebben gekregen van de gemeente Emmen hebben we meer ruimte. Helaas zijn niet alle trainers bereid om de trainingen weer op te pakken, wij respecteren dit.. veiligheid voor alles!    

Dit houdt in dat de JO13-, JO15- JO17- en JO19-teams, tot 1 juni, nog niet trainen. 

Het ZA-1 en ZA-2 traint op dinsdag- en donderdagavond.
De lagere seniorenteams kunnen, in overleg met Martin Posthuma, trainen (geen wedstrijdjes spelen) op vrijdagavond vanaf 19.30 uur en/of zaterdagmiddag.


Wij zijn blij dat we iedereen weer kunnen begroeten op ons mooie sportpark! Tot 1 juni traint de jeugd tot en met JO12 op de tijden die ze gewend waren tijdens de corona-periode. Daarna trainen ze volgens de nieuwe indeling tot, in ieder geval, de seizoensafsluiting op 22 juni. De nieuwe trainingstijden per team volgen kort voor 1 juni op deze website.

Heb je vragen?
Neem even contact op met jouw trainer als je vragen hebt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

WE HEBBEN MET ELKAAR WEL EEN AANTAL REGELS TE VOLGEN ZODAT HET VOOR IEDEREEN ZO VEILIG MOGELIJK BLIJFT OM WEER LEKKER TE KUNNEN TRAINEN:

- je komt in trainingskleding naar het sportpark (kleedruimtes, douches en kantines zijn gesloten).
- bij betreden sportpark, was jij je handen met de desinfecterende gel die daar klaar staat.
- ouders en andere toeschouwers hebben geen toegang tot het sportpark.
- kom maximaal 10 minuten voordat je training begint en ga meteen na het trainen weer weg.
- houd je 1.5 meter afstand tijdens de training van de spelers onderling en de trainers (voor jeugd tot en met 12 jaar geldt de 1.5 meterregel alleen ten opzichte van de trainer).
- er mogen geen wedstrijden worden gespeeld.
- fietsen en brommers blijven buiten het hek.
- tijdens de jeugdtrainingen staat er een Coronaverantwoodelijke (herkenbaar aan het gele hesje) bij het hek. Hij/zij is op dat moment verantwoordelijk voor de inachtneming van de (hygiene-)regels n.a.v. de Coronamaatregelen. Volg altijd zijn/haar instructies op.

 

HET SPORTPARK IS GEOPEND TIJDENS TRAININGEN DIE WORDEN GEORGANISEERD DOOR FC KLAZIENAVEEN.
VOOR DE REST IS ONS SPORTPARK, MET NAME IN DEZE CORONATIJD, GESLOTEN. HOEWEL DE DEUREN, IVM DE AED DIE WE OP ONS SPORTPARK HEBBEN, NIET AFGESLOTEN WORDEN BEN JE BIJ BETREDING VAN ONZE VELDEN NA OFFICIELE TRAININGSTIJDEN, IN OVERTREDING.
WIJ MAKEN HIERVAN MELDING BIJ DE POLITIE!