20% korting op je eigen FC Klazienaveen clubtenue!Op onze nieuwe website vind je ook een webshop waar jij jouw eigen clubtenue kunt bestellen. Om in te trainen, om in te voetballen met je vrienden of om bijvoorbeeld lekker op de bank te hangen 😉

Ter kennismaking krijg je tot en met zondag 20 maart 2022 maar liefst 20% korting en maak je bovendien kans op een Derbystar eredivisiebal ter waarde van € 119.99!


Webshop 
We hebben samen met SportBOXX en Hummel een clubwebshop ontwikkeld. Deze vind je op onze nieuwe website. Je vindt hier alle kleding die wij binnen de club dragen. SportBOXX zorgt er voor dat de Hummel-kleding past binnen de lijn van FC Klazienaveen door de FC Klazienaveen-badge GRATIS op de kleding te maken.

Ook vind je hier kleding die gewoon handig is om te hebben. Denk hierbij aan thermokleding of bijvoorbeeld een regenjack.

Om onderscheid te kunnen blijven maken tussen de officiële FC Klazienaveentenues en jouw eigen kleding, is het verplicht om jouw initialen of voornaam op de kleding te laten drukken.