FC Klazienaveen speelt haar wedstrijden op sportpark ‘De Planeet’, waar het de beschikking heeft over 6 wedstrijdvelden (waaronder 1 kunstgras), 2 trainingsvelden en een puppyveld. Bovendien heeft FC Klazienaveen de beschikking over 2 kantines. Kantine M1 is de seniorenkantine, M2 is de alcoholvrije jeugdkantine die op dit moment niet in gebruik is.

De kleedkamers zijn verdeeld over 3 gebouwen. In gebouw 1, de seniorenkantine, bevinden zich kleedkamer 1 en 2. Kleedkamer 3 t/m 10 zijn ondergebracht onder de jeugdkantine. De overige kleedkamers, 11 t/m 16, zijn centraal op het sportpark te vinden. Zowel speelvelden als kleedkamers zijn met de klok mee genummerd, met het hoofdveld als startpunt.

In de week voorafgaand aan de wedstrijden, is de veld- en kleedkamerindeling te vinden in de app van voetbal.nl en op onze website. Genoemde velden en kleedkamers corresponderen met onze plattegrond. Controleer ook altijd de informatieborden in het geval van last-minute wijzigingen (bijvoorbeeld door afkeuring van 1 van de velden).

15-06-2024 2 - 7 Laatste wedstrijd