FC Klazienaveen wint van SCN

Na de zeperd van vorige week, uit bij Bargeres, was FC Klazienveen er veel aan gelegen om de thuiswedstrijd tegen SCN uit Nieuwlande te winnen. FC Klazienaveen begon ook goed aan de wedstrijd en zette gelijk druk op de defensie van SCN. Dat resulteerde in de 5e minuut al gelijk tot een doelpunt van Mido Meijer. Toen Roan Bruinsma in de 15e minuut na een solo al de 2-0 aan liet tekenen, leek het al een gelopen wedstrijd te zijn. In de eerste helft kwam SCN er eigenlijk niet aan te pas maar FC Klazienaveen verzuimde de voorsprong te vergroten. In de tweede helft een geheel ander beeld. SCN ging op zoek naar de aansluitingstreffer daarbij flink geholpen door FC Klazienaveen die elkaar niet meer wisten te vinden. Tot geluk van de thuisclub was SCN echter nauwelijks gevaarlijk voor het doel en kwamen zij niet tot scoren. Zo schreef FC Klazienaveen de eerste drie punten van deze competitie bij. Volgende week wacht het uitduel naar SVBO.