Aanstelling hoofdtrainersBeste leden,

Het seizoen 2023/2024 loopt inmiddels langzaam ten einde. De technische commissie is achter de schermen al enige tijd druk bezig met de invulling van de trainers voor het seizoen 2024/2025. Alle vrijwilligers hebben inmiddels een e-mail ontvangen waarin ze kenbaar konden maken om ook volgend jaar beschikbaar te zijn. We zijn erg blij met de vele positieve reacties van onze vrijwilligers die ook in het nieuwe seizoen betrokken willen blijven. Heb je geen e-mail ontvangen maar wil je wel graag betrokken blijven? Laat het ons dan weten. We streven ernaar alles zo zorgvuldig mogelijk te regelen, maar soms kunnen er helaas fouten optreden.

De technische commissie is verheugd te kunnen aankondigen dat voor het volgende seizoen de volgende hoofdtrainers zijn vastgelegd:

JO19 – Ben de Haas

JO17 – Danny Kramers

MO17 – vacant

JO15 – Jarno Mentink

MO15 – Marco Zwiggelaar

JO13 – Stan Botter / Toin Loves

JO11 – Danny Kramers

JO10 – Herman van Hoorn

JO9 – vacant

JO8 – Johan Lippold

Op het moment van schrijven zijn we druk bezig met de verdere invulling van de overige (keeper) trainers, ook dit staat voor een groot gedeelte klaar. Voor de vacante posities geldt dat er gesprekken lopen maar dit nog niet is afgerond. Wel willen wij als club voor nu duidelijkheid verschaffen over de ingevulde posities want daar zijn we zeer tevreden mee. We zijn als club ook verheugd om te kunnen melden dat er in oktober een KNVB-cursus op ons eigen sportcomplex van start gaat voor onze jeugdtrainers. Met maar liefst 10 aanmeldingen tonen veel trainers hun bereidheid om zowel in zichzelf als in onze club te investeren.

Langs deze weg willen wij nogmaals onze dank uitspreken aan alle vrijwilligers die onze club draaiende houden. Wil jij iets voor onze club betekenen? Meld je dan aan!

Zijn er vragen met betrekking tot bovenstaande, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie FC Klazienaveen