Benauwde overwinning voor FC Klazienaveen

In een van beide kanten slechte wedstrijd wist FC Klazienaveen nog net in de slotfase te winnen van CSVC met 3-1. Beide keepers hadden weinig te doen afgelopen zaterdagmiddag. Beide ploegen wisten zich nauwelijks kansen te creëren. Er was in de eerste helft slechts één gevaarlijke situatie voor het doel van CSVC waarbij CSVC de bal niet uit haar strafschopgebied kreeg en de aanvallers van FC Klazienaveen niet de trekker konden overhalen en de bal uiteindelijk nog een keer op de paal ketste.

In de tweede helft was FC Klazienaveen meer dreigend maar liep het tegen een achterstand aan toen CSVC uit een counter wist te scoren in de 66e minuut. Vervolgens werd Rob Groote ingebracht om koppend voor gevaar te zorgen in de 16 van CSVC. En dat had succes in de 80e minuut, toen hij de gelijkmaker binnenkopte.
De kenner langs de lijn voorspelde vervolgens ook nog een winnende treffer voor FC Klazienaveen en zij kreeg gelijk. Aaron Brinks frommelde in de 90e minuut nog de 2-1 binnen.

CSVC gooide vervolgens nog een keer alles op alles om nog een puntje mee te nemen. Zij kregen ook nog een vrije bal buiten de 16 die door keeper Justin Verschoor nog net over de lat werd getikt. De keeper van CSVC ging vervolgens mee naar voren voor de hieruit volgende hoekschop. FC Klazienaveen verdedigde de bal uit en vervolgens had Roan Bruinsma een leeg veld en leeg doel voor zich om de 3-1 te maken. Zo waren de druiven zuur voor CSVC en bleven de drie punten in Klazienaveen.

De volgende wedstrijd voor FC Klazienaveen is pas zaterdag 25 februari weer; de inhaalwedstrijd uit naar Borger.