Contract Patrick Beek niet verlengdFC Klazienaveen en hoofdtrainer Patrick Beek hebben besloten het contract aan het eind van het huidige seizoen niet te verlengen. “In de drie seizoenen dat Patrick Beek de 1e selectie onder zijn hoede heeft gehad, hebben we samen met hem verder kunnen bouwen aan onze ontwikkeling en ambities. Ondanks de moeilijkheden vanwege het Coronavirus zijn wij zeer content met de invulling die Patrick Beek hier aan heeft gegeven. Hiervoor spreek ik namens FC Klazienaveen mijn dank uit”, aldus voorzitter Ralf Herbers.

De voorzitter vervolgt: “een nieuw gezicht voor de groep zorgt er voor dat de spelers weer moeten aantonen dat ze bij de selectie horen”.

We gaan voor een succesvolle afsluiting
Ook Patrick Beek zelf deelt de mening van de club en geeft aan dat spelers beter worden door onder meerdere trainers te spelen. Hij zal er, samen met het team alles aan doen om de samenwerking een mooi slot te geven. FC Klazienaveen en Patrick Beek hebben er alle vertrouwen in dat dit seizoen op een succesvolle manier kan worden afgesloten. 

FC Klazienaveen wenst Patrick Beek veel succes in het vinden van een nieuwe vereniging. Vanzelfsprekend gaat FC Klazienaveen zelf op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.