Corona gooit roet in het feestmaal van FC KlazienaveenIdeeën te over, de tenten waren gereserveerd, het draaiboek voor een spetterend eeuwfeest voor FC Klazienaveen ligt klaar. En toch moeten we realistisch zijn in deze tijd van, nog steeds geldende, beperkende maatregelen rondom het COVID-19. We hebben dan ook, met pijn in ons voetbalhart, samen met de feestcommissie, besloten ons jubileum door te schuiven naar augustus 2022.

Voorzitter Ralf Herbers: “het was al een feestje om met elkaar te bedenken hoe we voor iedereen een mooi -deel van een- feestweekend op poten konden zetten. Mooi, mooier, mooist. Gek, gekker, gekst. Feest vieren kunnen we wel bij FC Klazienaveen! Ondanks de aanleiding, de wil en de enorme behoefte voor een feestje is er één ding nog veel belangrijker: gezond blijven met z’n allen. De onzekerheid of we in augustus al met z’n allen feest kunnen vieren zonder beperkingen is zo groot dat we hebben besloten het een jaar door te schuiven. Augustus 2022 viert FC Klazienaveen met leden, ereleden, oud-leden, vrijwilligers en iedereen die ons een warm hart toedraagt een feestje, ga daar maar van uit!”.

Geboortedatum Hoewel FC Klazienaveen als fusieclub is op 1 juli 2017 is ontstaan uit een succesvolle fusie tussen vv Klazienaveen en vv Zwartemeer, is bij de notaris gekozen voor de ‘geboortedatum’ van vv Zwartemeer: 11 augustus 1921.