Corona-update 19-12-2021Zaterdag 18 december heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gegeven waarin strenge maatregelen zijn aangekondigd. Ook voor ons als voetbalvereniging heeft dit gevolgen. Bij deze een update wat de vertaling hiervan is voor de leden van FC Klazienaveen:

Kantine
De kantine blijft -in ieder geval- tot en met 14 januari gesloten.
De voor december geplande klaverjasmiddag en -avond komen te vervallen.
 
Trainingen
Alle teams, in de leeftijdscategorie tot en met 17 jaar, kunnen op doordeweekse dagen trainen tot 16.45 uur, zodat de velden om 17.00 uur leeg zijn.
Hierbij willen we expliciet benoemen dat het voor de categorie van 18 jaar en ouder NIET is toegestaan om te trainen, ook niet in groepjes van 2, omdat meerdere kleine groepjes worden gezien als een groot georganiseerd verband.
De kleedkamers blijven tijdens de trainingen gesloten.
 
Competitie
De KNVB heeft besloten de competitie van de A-categorie tot in ieder geval 29 januari stil te leggen. Dat meldde de bond vrijdag jl. in een bericht aan de clubs:
‘Met de verlenging van de huidige maatregelen is nu al wel duidelijk dat in de speelweekenden van 15 en 16 januari en 22 en 23 januari in de categorie A niet zal worden gespeeld. Op zijn vroegst zal het weekend van 29 en 30 januari als inhaal speelweekend worden gebruikt voor de wedstrijden die vóór 29 november, gespeeld hadden moeten worden maar zijn afgelast (met uitzondering van 2de divisie, 3de divisie en hoofdklasse).
De competities die spelen in een zogenaamde najaarsreeks in de categorie A* worden eerst uitgespeeld en gaan pas daarna worden heringedeeld voor de voorjaarsreeks. Hopende dat er geen nieuwe maatregelen na 15 januari komen, kunnen in de categorie B* alle wedstrijden in het programma gewoon doorgang vinden, deze wedstrijden laten we daarom ook als gepland staan. Mocht je deze wedstrijden niet willen spelen, meld dit dan bij contact@knvb.nl onder vermelding van het wedstrijdnummer.’
 
Aanpassingen en/of verlengingen communiceren wij via de website en onze social mediakanalen.
 
Blijf gezond!
Bestuur FC Klazienaveen