Dames winnen thuis van De Weide

In de tweede bekerwedstrijd van onze dames ontvingen we De Weide VR1, die uitkomen in de 2e Klasse.
Vanaf het begin bepaalde Klazienaveen wat er op het veld gebeurde, dit resulteerde in enkele aardige mogelijkheden maar de voorwaartsen hadden het vizier nog niet op scherp staan.
In de 19e minuut scoorde Mandy de 1-0. Daarna volgden de aanvallen elkaar in rap tempo op: Mandy zorgde al gauw voor de 2-0 waarna Melissa vlak voor rust het derde Klazienaveense doelpunt scoorde.

Na rust vervolgden onze dames hun spel; de Klazienaveense aanvallen volgden elkaar in rap tempo op. Iris scoorde de 4-0 in de 58e minuut. Na een snelle wissel scoorde Mandy de 5-0. Helaas moest Noortje het veld verlaten met kramp en kon er niet meer gewisseld worden. Klazienaveen moest noodgedwongen met 10 spelers de wedstrijd vervolgen. De Weide greep hun kans en scoorde in de 87e en 90e minuut de 5-1 en 5-2.
Maar het slotakkoord was toch nog voor de dames van Klazienaveen, Mandy scoorde haar 4e en bepaalde hiermee de eindstand op 6-2. Een duidelijke overwinning voor de dames van Klazienaveen.

Zaterdag 17 september spelen de dames hun 3e bekerwedstrijd uit tegen CSVC/Germanicus om 12.00 uur op sportpark Klinkenvlier in Coevorden.