Dit weekend voetballen op sportpark De Planeet?Moet jij/jouw (klein)kind voetballen op ons sportpark a.s. zaterdag of zondag? Helaas hebben we nog steeds te maken met de aangescherpte Corona-maatregelen. Wat waren die ook alweer?

 

 

Geen publiek
Bij de wedstrijden en trainingen mogen helaas geen publiek aanwezig zijn. Alleen leiders/trainers/verzorgers en chauffeurende ouders (en nee, echt geen 10 per team!) kunnen mee het sportpark op. Daarnaast zijn ouders van ons G-team uitzondering (max. 1 per voetballer) uitzondering op deze regel. Zij kunnen hun kind(eren) uiteraard begeleiden naar en op het veld.

Alleen met CTB de kantine in
Nu publiek niet welkom is langs het veld, is de toegang naar de kantine verplaatst naar de voorkant van het pand (ook voor de voetballers!).
Als je 18 jaar of ouder bent en je wilt de kantine in gaan, dan mag dat alleen als je een geldig corona toegangsbewijs (CTB) kunt laten zien. Daartoe wordt je qr-code bij de ingang van de kantine gecontroleerd. Als je wordt toegelaten,kun je een stempel krijgen, zodat je in en uit kunt lopen zonder dat je opnieuw je qr-code moet laten zien.

Consequentie van het beleid van de rijksoverheid is dat als je geen CTB hebt, je je niet bij FC Klazienaveen naar de kantine of het toilet mag. Hoe erg we dit ook vinden, wij hebben ons aan deze regels te houden. 

Onze kantine is, coform de maatregelen, weer ingericht met tafels en stoelen. Een ieder wordt geacht te gaan zitten.

Wij vinden het gezellig als je komt maar vragen je ook om rekening te houden met teams die later voetballen en mogelijk ook nog even gezellig samen willen zitten. 

De kantine is a.s. zaterdag geopend van 11.00 tot max. 20.00 uur. s’Ochtends is de koffiecorner aan het kunstgrasveld geopend.