Eerste jubileumboek voor Koene WoltersErelid Koenraad Wolters heeft afgelopen woensdag het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘100 jaar voetbal in Klazienaveen’ in ontvangst genomen. De in Nieuw-Dordrecht wonende Koenraad Wolters, die door iedereen Koene wordt genoemd, heeft maar liefst zestig jaar bij v.v. Klazienaveen gevoetbald.

Wolters was maar liefst zestig jaar actief voetballer. ,,Ik heb een supermooie tijd gehad in al die jaren dat ik heb gevoetbald, waarvan twintig jaar bij het eerste elftal. Iedereen kende ons en wij kenden iedereen. We kwamen bij elkaar op visite, maar ook op de bruiloft. Als iemand hulp nodig had, waren we er ook voor elkaar. Ook nadat ik was verhuisd naar Nieuw-Dordrecht, ben ik – ondanks verschillende pogingen van dorpsgenoten om mij naar DVC ’59 te halen – altijd lid gebleven van Klazienaveen. Dat is mijn club, inmiddels al zeventig jaar!”

Voor ieder lid een jubileumboek
Onze ereleden en leden van verdienste hebben hun exemplaar afgelopen zaterdag, tijdens de jubileumlunch die speciaal voor hen was georganiseerd, ontvangen. De ereleden die daar niet bij aanwezig konden zijn, krijgen hun boek thuis gebracht.

Na de zomerstop ontvangen alle leden -via de trainer/leider- een boek. De leden die niet zo lang willen wachten, kunnen zaterdag 2 juli tussen 11.00 en 15.00 uur een exemplaar uit onze seniorenkantine halen.

Ben jij geen lid maar wil je wel graag zo’n prachtig jubileumboek? Je kunt je eigen exemplaar bestellen door een bericht te sturen aan: communicatie@fcklazienaveen.nl