Even voorstellen: Chris Oost (nieuwe trainer dames-1)Chris Oost, getrouwd met Bianca en vader van Rianne van 23 jaar wordt de nieuwe trainer van onze dames-1. In het dagelijks leven is Chris werkzaam als Sales Manager voor een Deens Farmaceutisch bedrijf.

De afgelopen 8 jaar is hij actief geweest in het meiden/damesvoetbal waarvan de afgelopen 3 jaar bij ACV uit Assen. Dit seizoen heeft hij vrouwen-2,  die uitkwam in de 3de klasse, getraind en gecoacht. Dit team is het talententeam van ACV waarin speelsters een eerste stap trachten te zetten richting vrouwen-1 dat op hoofdklasse niveau uitkomt.

 

 

Bij FC Klazienaveen wil Chris werken aan zowel het individu alsook het gehele team, om zo het maximale uit beiden te halen. Zijn visie is dat kampioen worden natuurlijk leuk is, maar het ontwikkelen als team en individu ook ook een prestatie op zich is.

Hij wil dit bereiken vanuit een positieve houding, coachen op wat goed gaat en trainen op verbeterpunten. Hij houdt van kwalitatief goed voetbal, wedstrijden spelen met een gedachte en met veel spelplezier. Wanneer deze elementen aanwezig zijn, komen de punten vanzelf ook. Daarnaast wil hij veel aandacht hebben voor de overige meiden-/vrouwenvoetbalsters en zal hij veel zien langs de lijn bij jeugdteams te zien zijn.

Chris is er klaar voor om er samen met onze meiden mooie, leerzame en uiteindelijk productieve seizoenen van te maken met als start hopelijk een volledig 2021/22 seizoen.

– 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 –

De huidge trainer van dames-1, Jan van der Zee, heeft bij ons aangegeven een stapje terug te willen doen. Met de komst van Chris kunnen we hier snel gehoor aan geven.
Ook coördinator voor onze dames, Nico Slip, heeft aangegeven zijn functie neer te willen leggen. We zijn dan ook erg blij dat Jan heeft aangegeven deze rol van Nico over te willen nemen.

We bedanken Jan en Nico voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen Chris en Jan uiteraard veel succes met hun nieuwe plek.