FC Klazienaveen door in beker

Door met 5-3 te winnen van 4e klasser SCN uit Nieuwlande is FC Klazienaveen door in de beker.

Al na 10 minuten stond het 2-0 en leek het een monsterscore te worden. Patrick Bloemberg maakte al in de 1e minuut met een schitterend doelpunt de openingsgoal. In de 10e minuut tikte Roan Bruinsma de 2-0 binnen.

Na 13 minuten stond het echter al 2-2 en had SCN de opgelopen achterstand goed gemaakt. Eerst via een fraaie kopbal uit een hoekschop en daarna via een zondagsschot op doel die in de uiterste hoek binnenviel. FC Klazienaveen had wel een overwicht maar leek het doel niet meer te kunnen vinden. Dat lukte SCN nog wel voor rust zodat het met 2-3 de rust bereikte.

In de tweede helft kwam SCN er nog minder aan te pas. Aaron Brinks stelde orde op zaken door rond de 60e minuut de 3-3 te maken en even later de 4-3. Het slotakkoord was voor Patrick Bloemberg met de 5-3.

Dinsdagavond wacht de inhaalwedstrijd uit bij CSVC en zaterdag het thuisduel tegen koploper ZZVV. Helaas moeten beide wedstrijden -vanwege de Coronamaatregelen- zonder publiek worden gespeeld.