FC Klazienaveen laat de punten in De Krim

FC Klazienaveen heeft zaterdag met 3-1 verloren bij DKB en heeft daarmee zichzelf een slechte dienst bewezen.
Al na 20 minuten stonden zij met 2-0 achter. De eerste was al raak na 3 minuten toen een speler van DKB in de 16 geheel vrijstaand kon inschieten. Klungelig balverlies in de middencirkel leidde de 2e treffer van DKB in. Met een paar passen stond de DKB spits alleen voor de keeper waarna hij geen fout maakte. FC Klazienaveen drong vervolgens sterk aan maar scoorde in de eerste helft niet. Er waren wel meerdere goede aanvallen maar het geluk maar ook het vernuft ontbrak in de eindfase.

In de tweede helft was het eigenlijk alleen maar eenrichtingsverkeer richting het DKB-doel maar werd er maar één keer gescoord door FC Klazienaveen. Roan Bruinsma rondde een mooie steekpass goed af. In de slotminuut maakte DKB nog de 3-1, een mooi schot diagonaal in de verste hoek. Zo bleven de punten in De Krim. FC Klazienaveen heeft een week de tijd om de rug te rechten.

Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen SJS.