FC Klazienaveen laat twee punten liggen in Borger

FC Klazienaveen heeft afgelopen zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld in Borger en kwam daarmee ongelukkig weg.
Borger gooide vanaf het begin achter alles dicht en schoot alle ballen van achteruit met een peer naar voren. In de eerste helft kwamen ze maar twee keer over de middellijn maar dat was wel één keer met succes. Al in de 8e minuut verwerkte keeper Justin Verschoor een bal ongelukkig waarbij deze in het doel hobbelde. FC Klazienaveen had in het begin al een aantal goede kansen gehad om te scoren maar dat waren steeds gevalletjes net niet.

FC Klazienaveen zette Borger zwaar onder druk om de gelijkmaker te scoren maar kon de Borger-muur niet slechten. Ook in de tweede helft hetzelfde beeld en ook nu lukte het niet te scoren. Borger kreeg wat meer kansjes op de counter en Justin redde nog een paar keer prima.
Uiteindelijk maakte FC Klazienaveen nog de gelijkmaker. Yorin Habing kon in de 95e minuut nog een bal binnenwerken en bezorgde daarmee FC Klazienaveen nog een punt. FC Klazienaveen had drie punten verdiend maar kreeg geen loon naar werken.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd naar WVV.