FC Klazienaveen met moeite langs VCG

FC Klazienaveen heeft met moeite van VCG gewonnen. De hitte zal een ieder parten hebben gespeeld en VCG hield veel mensen achterin. Het spel speelde zich dan ook af op de helft van VCG maar FC Klazienaveen kon maar moeizaam tot kansen komen en de kansen die er kwamen werden slecht afgewerkt. Ook werd er nog onterecht vlak voor rust een doelpunt van Sander Nijstad afgekeurd wegens buitenspel. Ook na rust bleef de druk op het doel van VCG staan en hieruit maakte VCG een eigen doelpunt. FC Klazienaveen bleef vervolgens op zoek naar een volgende treffer maar dat ging moeizaam. Zelfs vlak voor de doellijn werd nog een bal overgeschoten. Justin Schimmel schoot in de 84 minuut een vrije bal ineens binnen en Roan Bruinsma maakte in de 89e minuut de 0-3 eindstand. Volgende week wacht het volgende bekerduel, thuis tegen CSVC.