FC Klazienaveen met overwinning winterstop in

In een van beide kanten slechte wedstrijd heeft FC Klazienaveen met 1-0 gewonnen van mede staartclub Dedemsvaart. Daardoor houdt FC Klazienaveen zicht op aansluiting bij de middenmoot en gaat het met een goed gevoel de winterstop in. Dedemsvaart had in de eerste helft nog wel een mogelijkheid om te scoren maar kwam er in de tweede helft eigenlijk niet meer aan te pas. FC Klazienaveen had in de eerste helft al moeten scoren maar verzuimde een paar goede kansen te verzilveren. Ook in de tweede helft bleek de keeper van Dedemsvaart in eerste instantie een te grote sta in de weg. Zo leek de wedstrijd in 0-0 te eindigen. Uit een vrije bal in de slotminuut kopte Stan Kroeze de bal tegen de uiterste paal waar de terugkaatsende bal vervolgens door Jaimy Hemme werd binnengelopen voor de 1-0. De vreugde met de overwinning was groot bij FC Klazienaveen. Het staat nu gelijk met Dedemsvaart en houd zicht op de middenmoot. Zaterdag wacht het zaalvoetbal met het Protos Weering toernooi in de sporthal in Zwartemeer. Op 20 januari start de competitie weer met een thuisduel tegen Marknesse. FC Klazienaveen wenst iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig 2024.