FC Klazienaveen naar finale nacompetitie

Door met 2-3 te winnen bij ZZVV heeft FC Klazienaveen de finale bereikt van de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Voor die overwinning moest FC Klazienaveen wel tot het uiterste gaan.

In het begin van de wedstrijd had FC Klazienaveen de overhand maar dat kantelde steeds meer richting een overmacht voor ZZVV. In die fase scoorde echter FC Klazienaveen. In een onoverzichtelijke situatie voor het ZZVV doel gaf Jesse Habing het laatste tikje voor de 0-1.

Na rust ging ZZVV steeds meer op zoek naar een doelpunt en die viel ook in de 55e minuut. ZZVV ging vervolgens op jacht naar de voorsprong maar het was FC Klazienaveen dat op 1-2 kwam. Via een aantal passeeracties kon Aaron Brinks simpel de bal voorleggen op Jesse Habing die geen moeite had om te scoren. ZZVV ging weer op zoek naar de gelijkmaker Een verkeerde terugkopbal van FC Klazienaveen op de keeper werd door ZZVV onderschept en leidde tot de 2-2.

Verlenging
Vervolgens werd er verlengd. ZZVV was minder dominant en vlak voor het eind van de eerste helft van de verlenging kopte Patrick Bloemberg de 2-3 binnen. Bij beide ploegen waren toen wel de meeste krachten verbruikt en zodoende bleef het 2-3.

Aanstaande zaterdag is de finale tegen Be Quick op neutraal terrein. Het elftal en de begeleiding van FC Klazienaveen verdient alle lof met deze puike prestatie.