FC Klazienaveen neemt punten mee uit Koekange

FC Klazienaveen heeft met 1-3 gewonnen bij Vitesse’63 uit Koekange.
Al met al wel een verdiende overwinning maar het ging wel een stuk moeizamer dan vorige week tegen ZZVV. De felheid ontbrak wat en daardoor kwam Vitesse meer in het spel. De eerste kansen waren voor FC Klazienaveen maar Vitesse scoorde het eerste. Jeroen van de Berg maakte binnen de 16 knap ruimte voor een schot en tekende de 1-0 aan. Enigzins gelukkig maakte FC Klazienaveen gelijk weer gelijk. Het kreeg een discutabele strafschop die door Yorin Habing werd benut in de rebound. Daarna een licht overwicht voor FC Klazienaveen maar het duurde tot vlak voor rust toen Stan Kroeze met een prachtige uithaal de 1-2 liet aantekenen.

Ook na rust een licht overwicht voor FC Klazienaveen maar omdat een verdere score uitbleef kwam Vitesse steeds meer opzetten. Maar ook zij wisten niet te scoren en kwamen niet tot grote kansen. Vlak voor tijd kreeg
FC Klazienaveen weer een strafschop toen Yorin Habing onreglementair werd neergehaald binnen de 16. Broertje Jesse benutte de strafschop voor de 1-3 en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Zaterdag wacht het thuisduel tegen CSVC.