FC Klazienaveen niet naar finale nacompetitie

FC Klazienaveen heeft met 4-2 verloren bij Hoogeveen en gaat derhalve niet door naar de finale van de nacompetitie. Onder bloedhete omstandigheden was het lastig voetballen op het kunstgras. Kansen waren dus ook dun gezaaid. Hoogeveen kwam na 25 minuten op voorsprong. Alhoewel dit buitenspel was ging de arbitrage hier niet in mee. Vijf minuten later maakte Aaron Brinks echter al weer gelijk.

Na rust kreeg Hoogeveen een dot van een kans maar er werd vlak voor doel ruim overgeschoten. Toch kwam Hoogeveen wel weer op voorsprong. Uit een counter kon Justin Schimmel een aanvaller niet stoppen vanwege een blessure, de aanvaller faalde vervolgens niet 1 op 1 met de keeper. Maar ook nu maakte Aaron Brinks even later weer de gelijkmaker. Uit een corner kopte hij raak voor de 2-2. Vervolgens kwam 10 minuten voor tijd Hoogeveen met geluk op voorsprong. Een diagonale hoge bal werd met een volley bekroond tot doelpunt. FC Klazienaveen was leeg geknokt en niet meer bij machte om nog iets aan de stand te doen. Hoogeveen kon nog de 4-2 maken en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

De selectie wordt bedankt voor het afgelopen seizoen. Zij kan eerst vakantie vieren en zich daarna richten op volgend seizoen.