FC Klazienaveen ook te sterk voor Fit Boys

FC Klazienaveen deed wat het doen moest om nog kans te maken op een prijs. Zij won verdiend bij Fit Boys. Fit Boys strijdt nog om degradatie te voorkomen en dat deden ze met verve. Het lukte hen echter nauwelijks om tot kansen te komen en in de eerste helft lukte dat FC Klazienaveen ook maar zelden. Jesse Habing brak de ban door vlak voor rust de 0-1 te maken. Toen na rust Melroy Hemme de 0-2 maakte leek de wedstrijd gespeeld maar uit het niets wist Fit Boys de aansluitingstreffer te maken. Vervolgens redde de uitstekende keeper van Fit Boys een aantal keren bekwaam maar hij kon niet voorkomen dat weer Melroy Hemme de 1-3 maakte. Het slotakkoord was voor Sander Maatje die de 1-4 eindstand bepaalde. Zaterdag wacht de laatste competitiewedstrijd thuis tegen CSVC. De aanvangstijd is een halfuur eerder om 14.30 uur. Na afloop zal blijken of er nog deelname aan de nacompetitie in zit.