FC Klazienaveen staat weer met lege handen

FC Klazienaveen heeft thuis met 0-1 verloren van Rouveen waar het minimaal een punt had verdiend. In de eerste helft kregen beide ploegen weinig kansen. Een verkeerde inspeelpas in de defensie leidde tot een onderschepping van de Rouveen voorwaartsen die gelijk vrij voor de keeper stonden. Justin Verschoor redde in eerste instantie maar was kansloos op de rebound. In de tweede helft zette FC Klazienaveen nog meer aan om de gelijkmaker te scoren. Rouveen kwam nog nauwelijks van haar helft. Wel waren zij in de omschakeling nog een aantal keren gevaarlijk maar lieten na om de 0-2 te maken. FC Klazienaveen ging steeds opportunistischer spelen om de gelijkmaker te forceren. Er kwamen ook goede kansen maar het schortte aan de afwerking zodat een doelpunt uitbleef. Het verlies was zuur voor FC Klazienaveen aangezien een gelijkspel minimaal verdiend zou zijn geweest. Het vertoonde spel geeft echter goede hoop voor de volgend duels. A.s. zaterdag wacht het uitduel naar FC Meppel.