FC Klazienaveen verliest bij NieuwleusenHet is FC Klazienaveen niet gelukt om punten mee te nemen uit Nieuwleusen. Nieuwleusen won met 3-1. En dat was een verdiende overwinning voor Nieuwleusen. Het was van beide kanten geen grootse wedstrijd maar Nieuwleusen wist elkaar wel beter te vinden.

FC Klazienaveen hanteerde veelvuldig de lange bal die veelal een prooi was voor de Nieuwleuser verdediging. En eigenlijk deed FC Klazienaveen zich zelf de das om. Het leed balverlies bij het uitverdedigen vlak voor de eigen 16 meter. Nieuwleusen profiteerde door de 1-0 te maken.

Vlak na rust maakte Jesse Habing fraai de gelijkmaker maar werd de hoop op een resultaat gelijk de kop in gedrukt toen Nieuwleusen direct daarop al de 2-1 kon maken. Ook hier zag FC Klazienaveen er verdedigend niet goed uit. Nieuwleusen maakt in de rest van de wedstrijd nog de 3-1 en FC Klazienaveen was niet meer in staat daar nog iets tegen in te brengen.

Na de wedstrijd werd Nieuwleusen gehuldigd voor het meer dan verdiende kampioenschap. Nogmaals van harte gefeliciteerd aan de mannen van Nieuwleusen!
Voor FC Klazienaveen resteert de laatste drie wedstrijden te winnen en te hopen op puntverlies van de concurrentie om alsnog een prijs te kunnen pakken.

Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Ommen.