FC Klazienaveen verliest finale

FC Klazienaveen heeft de finale om promotie naar de 2e klasse verloren van Be Quick.

In de eerste helft waren de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd en kregen ze beide kansen. De grootste kansen waren echter voor FC Klazienaveen waarvan er zeker twee net niet tot doelpunt konden worden gepromoveerd. Be Quick deed dat minstens één keer beter en zo was de ruststand 1-0.

Gelijk na rust redde de keeper van Be Quick de -zo goed als zeker lijkende- gelijkmaker en vanaf dat moment dicteerde Be Quick de wedstrijd. De beide volgende goals vielen zeer ongelukkig. De 2-0 caramboleerde via de borst van een verdediger in het doel en in de laatste minuut werd voor een zeer licht vergrijp nog een strafschop gegeven die benut werd voor de 3-0.

Al met al was de overwinning voor Be Quick verdiend, neemt niet weg dat de teleurstelling groot was bij FC Klazienaveen. De teleurstelling maakte echter al snel plaats voor trots op de prestaties van het team van FC Klazienaveen. De felicitaties gaan naar Be Quick.
ZZVV wordt bedankt voor de gastvrije en goed georganiseerde ontvangst op hun sportpark!

Ons damesteam voetbalt a.s. zaterdag hun finalewedstrijd om promotie. Zodra tijd en locatie bekend zijn, vermelden wij dit hier en op via onze social mediakanalen (Facebook en Instagram).

FC Klazienaveen viert aankomend weekend haar -uitgestelde- jubileum ‘100 jaar Voetbal in Klazienaveen’.