FC Klazienaveen wint bij CSVC

FC Klazienaveen heeft met 0-3 gewonnen bij CSVC, een overwinning die pas in de tweede helft tot stand kwam.
Door een fikse regenbui was het veld vooral in de hoeken slecht bespeelbaar en kon menig speler nauwelijks tot niet op de been blijven. Dat neutraliseerde een aantal keren een Klazienavener aanval in de 1e helft. Een helft waarin FC Klazienaveen wel de overhand had maar nauwelijks tot kansen kwam. Vlak voor rust had Aaron Brinks een goede kans maar de keeper van CSVC kon redding brengen.

De tweede helft had in eerste instantie hetzelfde beeld als de 1e helft, totdat CSVC in de 60e minuut een grote kans zag om de score te openen. Keeper Justin Verschoor redde prima en ook de rebound werd niet benut door CSVC. Dat was blijkbaar het aanvalssignaal voor FC Klazienaveen want een paar minuten later loste Roan Bruinsma van 20 meter een schot dat precies in de benedenhoek paste voor de 0-1. Even later kon uit een counter de pas ingevallen Julian de Wolde zijn 1e competitiedoelpunt vieren. Yorin Habing gaf een steekpass door de CSVC defensie precies op maat voor Julian die knap afrondde. Tien minuten later viel de 0-3. Een mooie voorzet van Nick Hoorn kon ingekopt worden door Roan Bruinsma. Roan had nog bijna een hattrick gemaakt. Zijn harde schot kwam echter op de lat terecht. Zo nam FC Klazienaveen verdiend de drie punten mee.

Zaterdag wacht thuis WVV-zaterdag, waarvan alleen het zondagteam een bekende tegenstander uit het verleden is.