FC Klazienaveen wint bij Lutten

FC Klazienaveen deed wat het doen moest en won bij Lutten met 1-3. Een stand die gemakkelijk hoger had kunnen uitvallen als in de eerste helft het vizier wat scherper had gestaan.

Al na 10 minuten maakte Jesse Habing de 0-1. Vervolgens was Lutten wat gevaarlijker maar geklungel in hun eigen achterhoede gaf Aaron Brinks de kans om de 0-2 te maken en die liet dat niet na. Daarna had FC Klazienaveen meerdere goede kansen om de score uit te breiden maar dat lukte alleen Jesse Habing nog vlak voor rust.

De tweede helft was een stuk minder van de kant van FC Klazienaveen en waren er nauwelijks nog kansen tot een doelpunt. SC Lutten kreeg wat meer gelegenheid om te voetballen en kon zelfs vlak voor tijd nog een doelpunt maken. Zo was de eindstand 1-3.

Dinsdagavond 10 mei wacht het thuisduel tegen SVN.