FC Klazienaveen wint bij WVV

FC Klazienaveen heeft afgelopen zaterdag met 3-4 gewonnen bij WVV en daarmee de 2e periodetitel gewonnen.
Dat ging allerminst eenvoudig. WVV groef zich niet in en speelde aanvallend. Daartoe kregen ze in de eerste helft ook alle ruimte van FC Klazienaveen.
Het was dan ook WVV die op voorsprong kwam in de 20e minuut. Vervolgens hadden zowel WVV als FC Klazienaveen kansen om te scoren, hetgeen alleen Jesse Habing nog lukte voor rust. In de 40e minuut maakte hij de 1-1.

Na rust had FC Klazienaveen de tegenstander beter in de greep en maakte Aaron Brinks al snel de 1-2. FC Klazienaveen leek vervolgens uit te gaan lopen naar een hogere score maar niets was minder waar. Rond de 70e minuut maakte WVV de 2-2 en de 3-2.
De achterstand was echter van korte duur. Stan Kroeze maakte met een fraaie volley in de 75e minuut de 3-3 en even later maakte Aaron Brinks de 3-4. Patrick Bloemberg was in de slotfase ingevallen en leek de 3-5 te maken maar deze werd -ten onrechte- afgekeurd wegens buitenspel.
Zo bleef het 3-4 en door het verlies van Zuidlaren is de 2e periodetitel voor FC Klazienaveen.

Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Hollandscheveld (welke afgelopen zaterdag 9 keer hebben gescoord).