FC Klazienaveen wint bij ZZVV

FC Klazienaveen won weer eens een uitwedstrijd en ditmaal bij de nummer 2: ZZVV.
En met die 0-2 eindstand kwam ZZVV nog zeer goed weg. FC Klazienaveen had al een aantal dotten van kansen gemist voordat Aaron Brinks de 0-1 scoorde. Een mooie steekpass van Patrick Bloemberg zette Aaron vrij voor de kansloze keeper van ZZVV. De tweede goal kwam pas vlak voor rust. Aaron werd onderuit getikt in de 16 en Patrick Bloemberg verzilverde de strafschop voor de 0-2.

In het begin van de tweede helft miste FC Klazienaveen nog een grote kans om de 0-3 te maken en daarmee de definitieve nekslag uit te delen. Zo bleef ZZVV geloven in een beter resultaat. Het voetbalde ook helemaal niet slecht maar kon niet gevaarlijk worden voor het doel van FC Klazienaveen, zeker niet in de 1e helft. In het verloop van de 2e helft werd dat wat beter en kwam er een enkele kans maar daar bleef het bij.

Zo gingen de drie punten verdiend meer naar Klazienaveen waar a.s. zaterdag Vitesse wacht. Als FC Klazienaveen nog mee wil doen om de winst van de 2e periodetitel zal het die wedstrijd moeten winnen.