FC Klazienaveen wint thuis van SC Lutten

Het doordeweeks voetballen gaat FC Klazienaveen beter af dan op zaterdag, tenminste wat de uitslag betreft.
Dinsdagavond werd met 2-1 gewonnen van SC Lutten in een wedstrijd met twee gezichten.

In de eerste helft bepaalde FC Klazienaveen het spel en kwam het na 10 minuten op voorsprong. Danie Slip slalomde door de Luttense verdediging om vervolgens raak te schieten. 10 minuten later schoot Melroy Hemme een vrije bal hard voor doel die bij de 2e paal fraai door broertje Jaymie Hemme werd binnengeschoten. Je zou zeggen dat ze daar doordeweeks op geoefend moeten hebben. Vervolgens kreeg FC Klazienaveen nog prima kansen om de voorsprong te vergroten maar verzuimde dat.

Zo bleef Lutten in de wedstrijd en gooide in de tweede helft alles in de strijd om het tij te keren. Tien minuten in de tweede helft scoorden ze uit een counter de 2-1 en dat sterkte hen. FC Klazienaveen werd fel op de huid gezeten en kwam niet meer in hun spel. SC Lutten had wel een groter aandeel in het veldspel en gooide soms zwaar de beuk er in. Echte kansen creëerden ze echter nauwelijks en was de wedstrijd meer spannend dan fraai. De 2-1 stand bleef gehandhaafd en daarmee kon FC Klazienaveen drie punten bijschrijven.

Zaterdag moet worden aangetreden bij ZZVV.