FC Klazienaveen wint van Avereest

De puppy’s hadden een voorwedstrijd gespeeld en mochten met de elftallen het veld opkomen bij de wedstrijd tegen Avereest.

FC Klazienaveen was er veel aangelegen om weer eens een wedstrijd te winnen, dat werd geholpen door een vroege voorsprong. Jesse Habing kopte in de 1e minuut al raak en vervolgens was het eigenlijk wachten op de 2-0. Avereest kon niet echt een vuist maken en ook bij FC Klazienaveen liep het voetballend nog niet geweldig. Pas toen Aaron Brinks de 2-0 maakte herpakte Avereest zich wat en kreeg ook een goede kans op de aansluitingstreffer. Een kopbal kwam tegen de paal en de rebound verdween naast het doel.

In de tweede helft leek Avereest in plaats van een tandje bij te schakelen, een tandje af te schakelen. FC Klazienaveen kreeg meerdere kansen op een treffer maar maakte er maar 1. Aaron Brinks maakte de 3-0 in de 75e minuut en daar bleef het bij. De punten bleven in Klazienaveen en men kon zich storten in het door de damesteams georganiseerde feestgedruis van de Pink Party.