FC Klazienaveen wint van HSC

FC Klazienaveen heeft de vorm weer te pakken en heeft thuis met 5-1 gewonnen van HSC.
De spelers uit de jeugd waren er deze keer niet bij. Die werden met JO-19 kampioen, van harte gefeliciteerd mannen!

Het duurde even voordat FC Klazienaveen het grote veldoverwicht kon uitdrukken in doelpunten. Het kwam zelfs eerst op achterstand na 5 minuten. Een counter werd goed afgerond voor de 0-1.
Pas in de 60e minuut wist Patrick Bloemberg de gelijkmaker te maken. Kort daarna maakte Roan Bruinsma met een mooie treffer de 2-1. Vlak voor tijd viel Aaron Brinks in en maakte binnen 5 minuten drie doelpunten en bracht de stand op 5-1.

De 8-jarige Quinten Sok was pupil van de week. Quinten speelt zelf als verdediger bij JO9-2 en is fan van AJAX en Cristiano Ronaldo. Zijn favoriet bij FC Klazienaveen is Patrick Bloemberg. Patrick en de drie keer scorende Aaron Brinks wilden natuurlijk graag met Quinten op de foto.

Zo blijft FC Klazienaveen 2e in de rangschikking, een plek die recht geeft op een eerste thuiswedstrijd in de nacompetitie. A.s. zaterdag moet aangetreden worden bij kampioen ZZVV.