FC Klazienaveen wint van SVN’69

FC Klazienaveen heeft met 4-0 gewonnen van SVN’69 en deed daarmee wat het moest doen om aansluiting met de kopgroep te houden.

Anders dan de wedstrijd bij SVN’69 probeerde SVN’69 nu juist zoveel mogelijk te voetballen met een verjongd team. Het groef zich niet in en dat bevorderde het kijkspel. Kwalitatief moest het echter haar meerdere erkennen in FC Klazienaveen. Het duurde echter even voordat de 1e goal viel. Door een foutje in hun defensie kwam de bal bij Sander Maatje die van vlakbij de 1-0 kon maken. Zijn 1e doelpunt in het eerste elftal van FC Klazienaveen. Vervolgens maakte Jesse Habing, nog voor rust, de 2-0 en de 3-0.

Na rust was het alleen nog Jesse Habing die scoorde. Daarmee voltooide hij zijn hattrick en bracht de eindstand op 4-0.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd naar Nieuwleusen die gisteren het kampioenschap binnenhaalde. Daarmee feliciteren wij hun uiteraard van harte.